Coworking

Op de tweede verdieping van Constant vinden onze coworkers hun tweede thuis.

Als Resident hebt u een ruime persoonlijke werkplek steeds ter beschikking, kan u gebruik maken van onze cowork vergaderpods, gemeenschappelijke ruimtes en services, en boekt u onze andere meeting ruimtes aan voordelige voorwaarden.

Uw bureau bevindt zich in één van onze 2 gedeelde ruimtes die exclusief voorbehouden zijn aan onze vaste Residents.

152 m²    max. 15 personen

Blijft u graag op de hoogte van onze cowork en meeting formules? Schrijf dan zeker in op onze nieuwsbrief!

  Meetings

  Onze eerste verdieping en gelijkvloers bieden een multifunctioneel kader dat we flexibel kunnen aanpassen aan uw noden. Constant beschikt over 4 compacte tot grote vergaderruimtes en een ruime lobby met bar, die u elk afzonderlijk of in combinatie kan reserveren voor u en uw gasten. U boekt ofwel voor een halve of volledige dag.

  In al onze vergaderruimtes voorzien we snelle internetverbinding, vaste of mobiele displays, draadloos presenteren en vergaderen, professionele audio, print service, daglicht met mogelijkheid te verduisteren, en klimaatbeheersing. Koffie, thee en water zijn ter beschikking.

  Een specifieke technische omkadering nodig voor uw meeting of event, of catering op maat? Onze professionele keuken is speciaal ingericht voor externe cateraars en voor chefs die voor een kleiner gezelschap ter plekke koken. Wij staan voor u klaar om een oplossing op maat aan te bieden!

  Constant is open op weekdagen van 8 tot 18u. Voor meetings & events na 18u, in het weekend of op een feestdag bekijken we in overleg graag de mogelijkheden.

  Conference Room

  125 m²    15 tot 100 personen

  Layout : theatre / square / workshop / classroom / U-shape / boardroom

  Meeting Room

  21 m²    max. 8 personen

  Layout : boardroom

  Board Room

  26 m²    max. 10 personen

  Layout : boardroom

  Lobby

  126 m²    max. 100 personen