GASTRONOMIE

WelkomCulinaire geneugten

GASTRONOMIE OP TOPNIVEAU

Bij Constant begrijpen we dat elke persoon of groep unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden we onze klanten een flexibele aanpak voor catering. Je bent als organisator niet verplicht om catering bij ons te boeken. Je bent vrij om de vele leuke horeca-adresjes en culinaire hotspots te ontdekken die Lier te bieden heeft. Er is een ruime keuze aan restaurants op wandelafstand van Constant.

Als je echter je ervaring bij Constant wilt verrijken op culinair vlak, dan hebben we verschillende fantastische cateringopties waar je van kan genieten. Ben je op zoek naar een ontspannen ervaring? Dan hebben we een lowkey ontbijt- en/of lunchformule die perfect is om het snel, eenvoudig en gemoedelijk te houden.

Ben je op zoek naar een uitzonderlijke culinaire ervaring? Dan werken we graag samen met Steven Vanderstappen, chef van restaurant De Ganzenpoel. Steven gebruikt uitsluitend lokale en verse ingrediënten en stelt zijn menu zorgvuldig samen om de schoonheid van elk seizoen te omarmen.

Of je nu kiest voor een eenvoudige lunchformule of een culinaire ervaring met De Ganzenpoel, we garanderen dat je smaakpapillen én je evenement verrijkt zullen worden met een vleugje excellentie.

Constant is open op weekdagen van 8 tot 18 uur. Voor meetings & events na 18u, in het weekend of op een feestdag bekijken we in overleg graag de mogelijkheden.