• Constant Lier Congress & Coworking

Culinaire geneugten

Bij Constant begrijpen we dat elke persoon of groep unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom bieden we onze klanten een flexibele aanpak voor catering. U bent als organisator niet verplicht om catering bij ons te boeken. U bent vrij om de vele leuke horeca-adresjes en culinaire hotspots te ontdekken die Lier te bieden heeft, allemaal op wandelafstand van Constant.

Als u echter uw ervaring bij Constant wil verrijken op culinair vlak, dan hebben we verschillende fantastische cateringopties waar u van kunt genieten. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer ontspannen ervaring, hebben we onze lowkey ontbijt- of lunchformule, perfect om het snel, eenvoudig en gemoedelijk te houden.

Als u op zoek bent naar een uitzonderlijke culinaire ervaring, werken we graag samen met Steven Vanderstappen, chef van restaurant De Ganzepoel. De chef gebruikt uitsluitend lokale en verse ingrediënten en stelt zijn menu zorgvuldig samen om de schoonheid van elk seizoen te omarmen.

Of u nu kiest voor een eenvoudige ontbijt- of lunchformule of een culinaire ervaring met De Ganzepoel, we garanderen dat jullie smaakpapillen én jullie evenement verrijkt zullen worden met een vleugje culinaire excellentie.

Blijft u graag op de hoogte van onze cowork en meeting formules? Schrijf dan zeker in op onze nieuwsbrief!