CONFERENCE ROOM

WelkomVergaderruimtesConference Room

UNIEKE LOCATIE VOOR EEN SUCCESVOL BEDRIJFSEVENT

Onze conference room biedt de perfecte setting voor een conferentie, seminarie, vergadering, presentatie, opleiding, productvoorstelling of ander zakelijk event.

Deze lichte en ruime zaal is veelzijdig en flexibel, waardoor deze gemakkelijk kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. Of je nu kiest voor een traditionele theateropstelling, een klaslokaalindeling of een intiemere opstelling, in deze ruimte is bijna alles mogelijk. Daarnaast zorgen de professionele voorzieningen voor een vlekkeloos verloop van jouw bedrijfsevent.

Indien je meer ruimte zou nodig hebben, dan biedt onze aansluitende ‘Extended Meeting Room‘ een ideale uitbreiding voor jouw bijeenkomst.

Deze veelzijdige ruimte is perfect voor het uitbreiden van je conferentie of bedrijfsevent. Beide ruimtes samen bieden de mogelijkheid om 100 gasten te verwelkomen in theateropstelling.

Bij Constant kan je jouw gasten uitnodigen op een unieke locatie en in een professionele maar toch huiselijke sfeer. Hét recept voor een succesvol bedrijfsevent!

Oppervlakte: 125m²

Capaciteit: max. 100 personen

Opstellingen:

  • Theater 100
  • Vierkant 42
  • Workshop 36
  • Klassikaal 28
  • U-vorm 28
  • Boardroom 28

Blijf op de hoogte – Schrijf in op de Nieuwsbrief van Constant

    Ervaar de exclusieve vergaderfaciliteiten van Constant in hartje Lier. Van vergaderingen en congressen tot productlanceringen en opleidingen, onze multifunctionele vergaderruimtes bieden een flexibel kader dat perfect kan aangepast worden naar jouw wensen.