VAAK GESTELDE VRAGEN

WelkomVaak gestelde vragen

EEN ANTWOORD OP AL JOUW VRAGEN

Neen, een antwoord op al jouw vragen kunnen we je hier niet geven. Maar toch op de meest gestelde vragen.

Uiteraard vind je nog veel meer info op onze pagina’s rond ‘Vergaderruimtes‘ en ‘Cowork‘. Praktische info rond de bereikbaarheid van Constant en parkeermogelijkheden vind je in ons Mobiliteitsplan.

En voor alle resterende vragen neem je gerust contact met Constant!

Voor welke bijeenkomsten kan ik terecht bij Constant?
Constant richt zich enkel op zakelijke gasten. Je kan bij ons terecht voor vergaderingen, conferenties, productvoorstellingen, opleidingen, workshops, etc.
Met hoeveel personen kan ik terecht bij Constant?
Constant is een geschikte vergader- en congreslocatie voor zowel grote als kleine groepen. Onze kleine vergaderruimtes bieden een gezellig doch professioneel karakter voor groepen tot 10 personen. Onze Conference room biedt ruimte voor maximum 100 personen in theateropstelling en tot 30 personen voor een vergadering.
Is Constant vlot bereikbaar met het openbaar vervoer?
Ja, Constant is gelegen op 10 minuutjes wandelen van het treinstation van Lier. Daarnaast stoppen er verschillende bussen vlak voor de deur of op wandelafstand van Constant.
Kan ik parkeren bij Constant?
Parkeren kan heel dichtbij! De ondergrondse parking Grote Markt bevindt zich op 200m van Constant. Het adres van deze parking is Florent Van Cauwenberghstraat 15. Op 800 m vind je de grote gratis parking De Mol.
Zijn er cateringopties mogelijk bij Constant?
Ja, we bieden verschillende mogelijkheden aan voor ontbijt, lunch en diner om je vergaderervaring te verrijken.
Is Constant rolstoeltoegankelijk?
Ja, Constant is rolstoeltoegankelijk. Er is een lift naar de vergaderruimtes en een rolstoeltoegankelijk toilet.
Kan ik een coworkplek huren voor een aantal dagen per week?
We vinden het enorm belangrijk dat mensen zich thuis voelen bij Constant. Daarom hebben we bewust gekozen om met huurcontracten van minimaal 1 maand te werken waarbij je ongelimiteerd gebruik mag maken van je coworkplek.
Welke faciliteiten zijn er beschikbaar in de (vergader)zalen van Constant?
We beschikken in elke vergaderzaal over een scherm om (draadloos) te presenteren, mogelijkheid tot hybride vergaderen, snelle internetverbinding, headset/microfoon, flipchart of digitaal whiteboard, leesbrillen, notitieblokken met pen en potlood, koffie/thee en water.
Wat zijn de openingsuren van Constant?
Constant is open op weekdagen van 8 tot 18 uur. Voor meetings & events na 18u, in het weekend of op een feestdag bekijken we in overleg graag de mogelijkheden.