MEETINGS @ CONSTANT

WelkomVergaderruimtes

Exclusieve vergaderzalen in Lier

Van vergaderingen en congressen tot productlanceringen en opleidingen, allemaal activiteiten die perfect omkaderd kunnen worden binnen onze meeting faciliteiten. Onze eerste verdieping en gelijkvloers bieden een multifunctioneel kader dat we flexibel kunnen aanpassen aan jouw noden.

Constant beschikt over 4 compacte tot grote vergaderruimtes en een ruime lobby met bar, die je elke afzonderlijk of in combinatie kan reserveren voor al jouw zakelijke bijeenkomsten.

Helemaal op jouw maat

Heb je een specifieke technische omkadering nodig of wens je een catering op maat? Onze locatie geeft heel wat mogelijkheden waardoor we flexibel kunnen inspelen op jouw noden. Wij staan voor je klaar om een oplossing op maat aan te bieden!

In al onze vergaderzalen voorzien we snelle internetverbinding, vaste of mobiele displays, draadloos presenteren en vergaderen, professionele audio, printfaciliteiten, daglicht met mogelijkheid te verduisteren en klimaatbeheersing. Daarnaast staan ook steeds koffie, thee en water ter beschikking.

Constant is open op weekdagen van 8 tot 18 uur. Voor meetings & events na 18u, in het weekend of op een feestdag bekijken we in overleg graag de mogelijkheden.

Conference Room

Unieke locatie voor het organiseren van een bedrijfsevent in Lier. De perfecte setting voor een conferentie, seminarie, vergadering, presentatie, opleiding of productvoorstelling.

Meer weten ...

Boardroom

De perfecte off-site locatie voor professionele vergaderingen, strategische besprekingen of creatieve brainstormsessies.

Meer weten ...

Meeting Room

Kleine vergaderzaal in Lier voor een productieve teamvergadering, brainstorm of overleg in een professionele setting.

Meer weten ...

Lobby

Historische locatie in Lier voor al jouw zakelijke evenementen, van product-lanceringen en presentaties tot bruisende netwerkevents.

Meer weten ...

Gepersonaliseerd voorstel
Vergaderruimte Constant Lier