HET VERHAAL ACHTER CONSTANT

WelkomHet verhaal achter Constant

VAN ONDERNEMERS VOOR ONDERNEMERS

image
image

Pol en Lis leerden elkaar 30 jaar geleden kennen bij de Lierse Scouts : een TOP TEAM, met  als rode draad binnen hun ondernemersgezin ‘internationaal durven dromen’, the SKY has NO limits.

In 1999 startten zij samen met een prachtvennoot HTMS NV op, Producent van Hoog Technologische Metalen Dichtingen met toepassingen in extreme omstandigheden, waarna zij wereldwijd een professioneel netwerk uitbouwden op moeilijk bewandelbare paden en niche markten als Lucht- en Ruimtevaart, Off-Shore, Olie- en Gasindustrie, Kernfusie projecten, etc.

Hun deelname aan Economische Missies naar het buitenland bracht hen op exclusieve locaties.

INTERNATIONALISERING’ én ‘RESPECT voor CULTUREN’ betekenen nog steeds dé motor van hun succesvolle carrière op wereldniveau, waarbij talrijke onderscheidingen hun werk kleuren.

Als geboren en getogen Lierenaars delen zij graag hun ervaring met andere ondernemers die internationaal willen doorbreken, en bouwen daarom  hun historisch pand ’t Schaeckberd midden op de Grote Markt te Lier om tot Meeting en Cowork locatie.

Hierbij stellen zij graag hun internationale bedrijfsexpertise ter beschikking van hun gasten.

Een prachtig pand in hartje Lier

Van Middeleeuwse burgerwoning over brouwerij en stadskantoor tot high-end Meeting en Cowork Centre.

Constant bevindt zich op een historisch belangrijke plaats in Lier. Dankzij de ombouw naar een stijlvol vergader- en congrescentrum alsook coworkplek straalt het gebouw opnieuw in al zijn glorie.

Van burgerwoning over prestigieuze brouwerij tot stadskantoor. 6 Eeuwen geschiedenis en economische activiteit. Het pand – ook gekend als ‘Het Schaeckberd’ – werd uiteindelijk in 1939 beschermd als monument met historische, artistieke en oudheidkundige waarde.

Vandaag combineert het gebouw zijn prachtige eigenheid en stijl met de meest moderne technologische snufjes en een rustgevend design interieur.

Klik op de foto en ontdek hoe de ombouw van het pand verliep.